DC•3 Reklamebureau er et lille reklamebureau hvor vi lægger meget vægt på personlig betjening og tæt samarbejde i løsning af opgaverne. Hos os omsætter vi kundernes ønsker og idéer til kreative konkrete løsninger. Vi har eksisteret siden 1995, og har gennem tiden løst mangeartede og spændende opgaver indenfor grafisk design og tryksagsproduktion. Alsidige erfaringer, mange års viden og kunnen, er vores solide faglige base. En kvalitet som er mærkbar når vi taler om kreative idéer, og konkrete løsninger til udformning af dine nye tryksager. 

Vi samarbejder med en mængde virksomheder som hver for sig er specialister inden for deres felt, og vi kan med stolthed sige, at vi har kunder som har været med siden vores første år. Vores kunder udtrykker, at de oplever det som en fordel, at de hos os kan udvikle idéer med den samme person, fra idéstadiet til færdig produktion. Dette personlige samarbejde gør en forskel i den kreative proces, og er med til at fremme udviklingen mod den færdige løsning. 
 

Ønsker du grafisk design – nyt logo, nyt emballage, brochurer, nye idéer!   Vi finder det væsentligt at fange dine løse idéer for at omsætte dem til et kreativt og funktionelt produkt, som udtrykker netop dine ønsker og dit behov. I processen med at udvikle din idé eller dit produkt, tilbyder vi vores faglige viden, vores kreativitet og vores kunnen inden for grafisk produktion. På vores tegnestue arbejder vi med de nyeste versioner af Adobe InDesign, Adobe Photoshop samt Adobe Illustrator. 

Vi kan levere alt, lige fra store 4 farve kataloger til visitkort, brevpapir, kuverter, selvklæbende etiketter samt emballage, salgsdisplays og reklameartikler. Ønsker du som en spændende mulighed grafisk design, hvor der er sammenhæng og ens linje i udtrykket, både på din hjemmeside og dine tryksager, kan vi levere løsningen. 

DC•3 Reklamebureau kunne i 2020 fejre 25 års jubilæum.

Plastkort

Metal Ball kuglepenne

Etiketproduktion

DC-3 logo 1997 - 2007  

Du er velkommen til at kontakte os ved at udfylde formularen. Hvis din henvendelse kræver svar, hører du fra os snarest muligt

Tak for din henvendelse. Hvis henvendelsen kæver svar, hører du snarest fra os.
Der er fejl i formularen. Send i stedet en mail på info@dc-3.dk