DC•3 Reklamebureau
.....

DC•3 Er et lille reklamebureau hvor vi lægger meget vægt på personlig betjening og tæt samarbejde i løsning af opgaverne. Hos os omsætter vi kundernes ønsker og idéer til kreative konkrete løsninger. Vi har eksisteret siden 1995, og har gennem tiden løst mangeartede og spændende opgaver indenfor grafisk design og tryksagsproduktion. Alsidige erfaringer, mange års viden og kunnen, er vores solide faglige base. En kvalitet som er mærkbar når vi taler om kreative idéer, og konkrete løsninger til udformning af dine nye tryksager. 

Vi samarbejder med en mængde virksomheder som hver for sig er specialister inden for deres felt, og vi kan med stolthed sige, at vi har kunder som har været med siden vores første år.   Vores kunder udtrykker, at de oplever det som en fordel, at de hos os kan udvikle idéer med den samme person, fra idéstadiet til færdig produktion. Dette personlige samarbejde gør en forskel i den kreative proces, og er med til at fremme udviklingen mod den færdige løsning.   


Ønsker du grafisk design – nyt logo, nyt emballage, brochurer, nye idéer!   Vi finder det væsentligt at fange dine løse idéer for at omsætte dem til et kreativt og funktionelt produkt, som udtrykker netop dine ønsker og dit behov. I processen med at udvikle din idé eller dit produkt, tilbyder vi vores faglige viden, vores kreativitet og vores kunnen inden for grafisk produktion. På vores tegnestue arbejder vi med de nyeste versioner af Adobe InDesign, Adobe Photoshop samt Adobe Illustrator. 

Vi kan levere alt, lige fra store 4 farve kataloger til visitkort, brevpapir, kuverter, selvklæbende etiketter samt emballage og salgsdisplays.   Ønsker du som en spændende mulighed grafisk design, hvor der er sammenhæng og ens linje i udtrykket, både på din hjemmeside og dine tryksager, kan vi levere løsningen. 

DC•3 Reklamebureau kunne i 2020 fejre 25 års jubilæum.

Se hvad vi kan producere inhouse - klik på billederne

DC•3 Card solutions Plastkort til alle formål. 

Kvalitets kuglepenne i høj kvalitet til lave priser. 

Produktion af labels
Vi kan produce​re dine stregkodelabels. 

Logo 1995 - 2007

Vi leverer grafisk design og tryksagsproduktion i høj kvalitet

  • Grafisk design - Nyt logo, brochurer, nye idéer
  • Alle former for tryksags- og emballageproduktion
  • DC•3 Card Solutions - Plastkort til alle formål
  • Digital produktion
  • Alle former for reklameartikler

Downloads

Download vores salgs- og leveringsbetingelser som PDF fil

Download profilbrochure som PDF fil